PODELI

Kragujevački pank rok bend ČOVEK BEZ SLUHA nastupiće u novosadskom Shamrock baru (Mite Ružića 5) u petak, 8. marta, sa početkom u 22h. Koncert će se održati u sklopu turneje „Stanimo u gard 2019” kojom bend promoviše svoj istoimeni album. Ulaznicu za ovaj koncert po popularnoj ceni od 350 rsd možete kupiti svakog dana u Shamrock baru.

Čovek bez sluha (ČBS) je bend nastao još davne 1994. godine. U periodu do 2002. izdali su dva albuma snimljena u kultnom studiju “Češnjak”. Tim albumima i koncertima koji su ih pratili, stekli su status “Šumadijskih Ramonesa”  i postali su heroji lokalne pank scene. Ipak, poznati široj publici postaju tek dolaskom u njihove redove pevača Mikija Radojevića (Six Pack) koji od kraja 2002. godine paralelno nastupa u ova dva sjajna šumadijska pank-rok sastava. S njim ubrzo ulaze u studio i snimaju album “Second hand” koji je izašao za Automatic records. Mikijevi prepoznatljivi tekstovi i boja glasa su doneli ČBS-u novi kvalitet ali i pažnju medija, promotera i publike. Početkom 2008. su bili predgrupa slavnom britanskom pank bendu PTTB (Peter and the Test Tube Babies) na njihovom zagrebačkom koncertu. Njihov vrlo zapažen album „Događaj dana“ izlazi 2011. godine. Nastupali su do sada na nekoliko najvažnijih festivala u regionu, kao što su: Exit, Beerfest, Arsenal fest, Lake fest i mnogi drugi.

Krajem novembra 2018.godine objavili su novi album „Stanimo u gard“ za izdavačku kuću Long Play. Aktuelnu postavu benda pored pomenutog Mikija čine još Mikica Zdravković (bas gitara), Vladimir Lune Lazarević (bubnjevi) i Sava Mirović (solo gitara).
Za drugi po redu singl sa novog albuma, za pesmu “Sad je kraj” nedavno je objavljen video spot.