PODELI

Bend koji je bio i ostao inspiracija mnogim metal, punk i hardcore bendovima vraća se u Novi Sad, ovoga puta u sklopu svoje najnovije evropske turneje, 23. septembra kada će nastupati u MKC “Petefi Šandor”.

Još uvek se prepričava njihov nastup na Explosive bini Exit festivala kada su 2017. godine premijerno nastupili u Srbiji, a mi smo sigurni da će novi susret sa domaćim fanovima biti još direktniji i dinamičniji.

Ratosi su u svojoj dugoj karijeri koja traje još od davne 1981. godine aktivno protresali scenu i uvek se beskompromisno držali svojih buntovničkih stavova i gajili unikatan crossover zvuk čija snaga nije opala ni danas i u čiji kvalitet su se kleli mnogi, pa čak i kultna Sepultura čiji članovi nastanak svog benda usko vezuju za fascinaciju koju su gajili prema bendu Ratos de Porao.

Specijalni gosti na koncertu biće sve popularniji thrash metal bend Nuclear iz Čilea koji su sa svojim dinamičnim i direktnim stilom privukli veliku pažnju kako fanova tako i medija. Njihov poslednji studijski album Formula of Anarchy koji je objavljen putem Candlelight Records etikete naišao je na odlične kritike širom sveta.

Ulaznice su u prodaji u Mungos šopu kao i putem Gigstix prodajne mreže:

1.500rsd – pretprodajna cena

1.900rsd – na dan koncerta