PODELI

U Sali Amerikana Doma omladine Beograd, 30. decembra održaće se Crossroads Festival, novo izdanje beogradskog bluz festivala, nekada poznatog pod imenom Blues Stock na kom će nastupiti Big Daddy Wilson, Katarina Pejak, The Gamblers i Texas Flood.

Pred nama je novo izdanje beogradskog blues festivala, pod novim imenom i sa novom izvršnom produkcijom. Ovog puta jednodnevni, u skladu sa ekonomskim trenutkom, Crossroads Festival ostaje dosledan svojim prethodnicima. Odabrani su izvođači koji donose različite ritmove, raspoloženja i tonove, u želji da se publici predstavi što širi spektar muzičkih formi koje čine savremeni blues.

“Ovogodišnji program čine Big Daddy Wilson, američka blues zvezda, dva značajna benda sa naše scene The Gamblers i Texas Flood, i koncertna promocija drugog CD-a  Katarine Pejak, studentkinje Berkleeja. Sasvim dovoljno starim znancima da prepoznaju kontinuitet sa dosadašnjim festivalima. Nadamo se i dovoljno da zainteresuje nove fanove bluesa u Beogradu i Srbiji.  Na istom mestu gde smo prošle godine proslavili tri decenije  Bg blues scene, krećemo  u novi krug. Sa nesmanjenim žarom i entuzijazmom, ojačani iskustvom proteklih godina. I željom da potrajemo još dugo. Zajedno sa vama i bluesom” izjavili su organizatori.

Cene karata su 1000 dinara u pretprodaji i 1200 na dan festivala.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.