PODELI
Foto: PROMO

U prethodnom periodu smo mogli da ispratimo nastup beogradskog sastava Friki u novosadskom Šapatu. Sada već tradicionalno Šapat otvara svoja vrata za bendove i izvođače koji imaju šta da ponude publici, koji su u određenoj meri originalni u svom nastupu, istrajni u svojoj misiji i koji rade na poboljšanju i jačanju alternativne scene.

“S obzirom na to da je Savo, kao i svi članovi ekipe Šapata, veliki domaćin koji nas je neverovatno ugostio, snimanje je proteklo uz osmehe i dobro raspoloženje, a profesionalnost nije izostala ni u jednom trenutku. Lepo je sticati nove prijatelje i deliti energiju sa što više dobrih ljudi, nadamo se ponovnom druženju! Nastavite s predstavljanjem bendova i odličnim poslom”– ističe Miloš Pavlović, frontmen benda Friki.

Foto: PROMO

Šapat je bio tu da pomogne bendu u nameri da se javnosti predstave u nešto drugačijem svetlu od onog kako su to do sada radili. Bend je donekle promenio kurs delovanja, skratili su naziv benda i prebacili fokus na stvaranje pesama na maternjem jeziku.

“Friki je bend koji može još puno toga novog da donese i obogati scenu svojim delovanjem. Momci su pokazali veliku želju za tim da sešn ispadne što je moguće bolje, pa je, u takvoj atmosferi, bilo milina raditi i snimati”– poručuju iz Šapata.

Ceo Friki-jev session, intervju, “Tvoj zvuk” i “Tvoj stih” možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat.

Ono na šta iz Šapata skreću pažnju je i njihov Patreon nalog koji nudi različite povoljnosti za sve one koji bi da podrže njihov rad.