PODELI

Dado Topić i njegov bend Time After Time u narednom periodu gostovaće u Užicu, Beogradu, Nišu i Požarevcu. Dado Topić je muzičar koji je svojim talentom obeležio prostor i vreme u kojem je stvarao. Pred odabranom publikom, sa svojim bendom, izvešće mnoštvo velikih hitova, rok klasika i poznatih balada.

Prvi u nizu je koncert u Gradskom kulturnom centru u Užicu u subotu, 1. marta. Ulaznice u predprodaji mogu da se kupe po ceni od 500,00 dinara svakim radnim danom od 9 do 15h u GKC-u, a na dan koncerta cena će biti 700,00 dinara.

U Beogradu će održati koncert 8. marta u klubu “Gun”. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara mogu nabaviti u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (Makedonska 30). Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 1000 dinara.

Nakon ova dva koncerta uslediće još dva, ali u organizaciji DG Star produkcije.

Požarevačka publika moći će da uživa u novim i starim hitovima Dade Topića 14. marta u klubu “KB”. Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara, a na dan koncerta biće 500 dinara.

U Nišu će koncert biti održan 15. marta u klubu “Juridicum” na Pravnom fakultetu. Cena ulaznice za ovaj koncert iznosi 700 dinara.