PODELI

„Art Kvart – Start! 2018” i Novo kulturno naselje predstavljaju vam film „Potraga za ‘Promenom’ ”.

Film je proizvod rada pet umetničkih sekcija, u okviru projekta „Art Kvart – Start! 2018”, koje su se održale u pet delova Novog Sada u trajanju od tri meseca.

U „Art Kvart – Start! 2018” bilo je uključeno pet delova grada: Detelinara (u školi „Bogdan Šuput“), Novo naselje (u vrtiću „Vendi“), Centar (u Omladinskom OK klubu na SPENS-u), Adamovićevo naselje (u studijima Kameleon i Herc) i Rotkvarija (u Omladinskom kreativnom centru OKCE) a ovi mladi, pozitivni ljudi, prikazali su izuzetnu kreativnost, predanost i posvećenost, koju najbolje opisuju njihovi radovi. Posebno nam je drago da je poznati novosadski glumac Igor Pavlović, prepoznao potencijal i kvalitet rada mladih umetnika u nastajanju, i pristao da glumi u njihovom filmu.

Projekat je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade Novi Sad, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Gradske uprave za kulturu i brojnih prijatelja i partnera projekta.

Kroz „Art Kvart – Start!” je prethodnih pet godina učestvovalo više od dve stotine mladih umetnika u najavi iz Novog Sada i okoline.

Sinopsis:

U potrazi za s(a)krivenim umetničkim delom, reljefom pod nazivom “Promena” čija je sudbina obavijena velom misterije, grupa tinejdžera nailazi na vrlo neočekivanu promenu, ali nije reč o istoimenom umetničkom delu.

Scenario: Učesnici filmske i dramske sekcije
Režija: Učesnici filmske sekcije
Uloge: Učesnici dramske i filmske sekcije
Muzika: Učesnici muzičke sekcije
Koreografija: Učesnici plesne sekcije
Rekvizita i scenografija: Učesnici vajarske sekcije
Produkcija: Novo kulturno naselje