PODELI

Deca Apokalipse nastavljaju saradnju sa izdavačkom kućom Nocturne media i objavljuju singl ”Blok 12, zgrada 44” kojim počinju promociju drugog studijskog albuma koji je u izradi.

 

Pesma ja snimljena u dva studija, a to su studio ”Blaze” i studio ”Uputstvo 52” dok je miks i mastering uradio Miloš Mihajlović (studio ”Blaze”).

Muzički i tekstualno Deca Apokalipse nastavljaju tamo gde su stali sa prvim albumom ”Era papirnih grobova” i o samoj pesmi iz tabora benda kažu: ”Blok 12, zgrada 44 je pesma o oholosti i bezobrazluku koje moćnici ispoljavaju nad manjima od sebe, što svi mi u zemljama ovog regiona svakodnevno osećamo. Bivajući brojčano manji ne znači da manje vredimo i da poniženja treba da dopustimo. Ovo je pesma ne o mitu već Stvarnosti, ovo je glas protiv oholosti, ovo je reč o ljudskom dostojanstvu.”

Koncertna promocija ovog singla će se desiti već u petak 27.marta u Centru za kulturu Božidarac u Beogradu u okviru ”Vračar Rocks” festivala kada će Deca Apokalipse nastupati zajedno sa prijateljima Iskaz i Mr. Rabbit.


.