PODELI

Nakon sjajnog antologijskog koncerta na Beogradskom sajmu, turneja “Istinite priče” kojom Goblini proslavljaju 30 godina postojanja, stiže i u Niš 21. avgusta. Niška proslava ovog značajnog jubileja biće održana u Banovini, jednom od najlepših koncertnih prostora u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

“Izuzetno nam je drago da se vratimo u Banovinu, niški hram rokenrola. Budući da dugo nismo svirali u tom prostoru, za koji nas vezuju lepa sećanja, te i da slavimo 30 godina postojanja benda, siguran sam da će biti veselo, koncert pun dobre energije i vredan pamćenja. Publika može očekivati presek karijere od 1994. do danas, a sviraćemo i neke pesme sa novog albuma koje nismo svirali prošli put. Dakle, spremite se za pravu pank-rok feštu! Jedva čekam da vas vidim sve!”, poručuje Branko Golubović Golub pred niški koncert.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Bend koji svojom sirovom energijom ”melje” sve pred sobom, još jednom će nišku publiku podsetiti na svoje najbolje istinite priče, kao što su “Anja”, “Magnovenje”, “Ima nas”, “Daleki put”, “Jagode”, ”Cipjonka”, ”Voz”, “Ne trebam nikome”, “Mirno more” i druge, i po ko zna koji put dokazati da je pank na ovim prostorima i te kako živ.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1300 RSD mogu se kupiti u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9), knjižarama Vulkan (Forum, Delta, Roda), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn OVDE.

Cena ulaznice na dan koncerta biće 1500 RSD.

Foto: Marina Pešić