PODELI

Album “Kasni radovi” banda Deccin Ye Mc biće predstavljen u Novom Sadu 23. oktobra sa početkom u 20 časova u “Think Tank” studiju u Kineskoj četvrti.

Album “Kasni radovi” urađen je u rok maniru sa primesama fanka i panka. Tekstovi su angažovani, provokativni i duhoviti.

Izdavač je “Mascom Records” (istovremeno i distributer za Srbiju i region). Osam pesama snimljen je u “Think Tank” studiju tokom 2012. i 2013. godine. U ulozi producenta bio je Miroslav Maletić Kića, a snimatelj i koproducent bio je Ivan Fece Firchi.

Autori muzike su Goran Kovačević i Miroslav Maletić Kića. Na aranžmanima je, pored dvojice autora, radio i Ivan Fece Firchie. Tekstove je napisao Goran Kovačević.

Band Deccin Ye Mc nastao je pre dve godine. Čine ga dugogodišnji prijatelji i muzički saradnici: Goran Kovačević (vokal), Miroslav Maletić Kića (gitara), Ivan Fece Firchie (bubnjevi).

Na živim svirkama sa njima nastupaju poznati novosadski muzičari: Nikola Kostić – Lee Man (bas gitara), Stevan Sibinčić (gitara) i Vladimir Srdić (usna harmonika).