PODELI

Album “Kasni radovi” novosadskog benda Deccin Ye Mc biće predstavljen u Beogradu u utorak, 25. novembra, od 20 časova u  klubu”Lavirint” (bivši “Atom”, Ul. Cara Dušana br. 13).

Album “Kasni radovi” urađen je u rock maniru sa primesama funka i punka. Tekstovi su angažovani, provokativni i duhoviti.

Izdavač je “Mascom Records” (istovremeno i distributer za Srbiju i region). Album sadrži osam pesama, snimljen je u “Think Tank” studiju tokom 2013. i 2014. godine. U ulozi producenta bio je Miroslav Maletić Kića, a snimatelj i koproducent bio je Ivan Fece Firchie.

Autori muzike su Goran Kovačević i Miroslav Maletić Kića. Na aranžmanima je, pored dvojice autora, radio i Ivan Fece Firchie. Tekstove je napisao Goran Kovačević.

https://www.youtube.com/watch?v=f0dCNYt0MA4

Bend Deccin Ye Mc nastao je pre dve godine. Čine ga dugogodišnji prijatelji i muzički saradnici: Goran Kovačević (vokal), Miroslav Maletić Kića (gitara), Ivan Fece Firchie (bubnjevi).

Na živim svirkama sa njima nastupaju poznati novosadski muzičari: Nikola Kostić – Lee Man (bas gitara), Stevan Sibinčić (gitara) i Vladimir Srdić (usna harmonika).

Novosadska promocija održana je krajem oktobra, a kako smo se proveli možete pročitati OVDE.