PODELI

Senzacija elektornske muzike, dugo iščekivani Kalemegdan Summer Festival se približio. Letnja avantura počinje u junu sa Happy Life-om!

Organizatori su za otvaranje Happy Life-a 5. juna pripremili najveća domaća imena elektronske muzike. Nastupaće legenda srpske klabing scene – Marko Milosavljević kao i trenutno jedan od najprespektivnijih domaćih techno dj-eva – Speedy. Društvo će im praviti sjani producent TKNO, dj trio The Suburbans kao i Vid Marjanović koji će nam se predstaviti pod novim imenom – Estray.

U saradnji sa organizatorima Jungle Tribe-om, poklanjamo vam čak 50 ulaznica za prvi dan festivala. Sve što treba da uradite je da nam pišete na naš mail remixpress.nagradnaigra@gmail.com. U mailu ostavite vaše ime, prezime i broj telefona, a u naslov maila upišite HAPPY LIFE-PRVI DAN.

Drugi dan Happy Life festivala rezervisan je za legendu Sharam-a kao i mladog naslednika Eric Prydz-a – Jeremy Olander-a, koji će imati podršku u vidu sve popularnijeg Tumalona i John Belk-a.

I za ovaj dan poklanjamo vam ulaznice, ali ovaj put samo pet najbržih koji u mailu napišu ime organizatora Kalemegdan Summer festa, dobiće po jednu ulaznicu za 6. jun. Mail sa naslovom HAPPY LIFE-DRUGI DAN takođe pošaljite na remixpress.nagradnaigra@gmail.com.

I za kraj, takođe 5 najbržih, koji odgovore tačno na pitanje koje se nalazi na kraju teksta, dobiće komplet karata za sve događaje. Odogovore šaljete na remixpress.nagradnaigra@gmail.com a u naslovu maila upišite Kalemegdan Summer Fest.

A pitanje glasi: Koliko događaja čine Kalemegdan Summer Fest, i kako se zovu?

Srećno i požurite! 🙂