PODELI

Niški trio Deliverance Inc. svojim prvim album pobrao je odlične  kritike širom regiona.

Ovih dana Najda, Milan i Vladan intenzivno rade na pesmama koje će se naći na drugom albumu.

Deliverance Inc. predvodi Dejan Najdanović Najda, nekada pevač legendarnih grupa Smak i Generacija 5, a osim njega u postavi su Milan Stanimirović i Vladan Božilović.

 

Prvo izdanje nazvano “Deliverance Inc.”, objavljeno za Harmony Star Production iz Australije, sadrži deset numera na engleskom jeziku, a nekoliko meseci nakon izlaska grupa je objavila i prepeve četiri pesama na maternjem, srpskom jeziku.

“Odluka na kom jeziku će biti nove pesme nebitna. U svakom slučaju ostaćemo verni zvuku koji je obeležio i prvi album, a pesme još čvršće i bez kompromisa o dužini. Ovaj put očekujemo još bolju i moderniju produkciju mada je i na našem albumu to jedna od bitnih stvari, a zasluge za to idu Vranjkoviću iz Block Outa i Nježiću iz Bajaginih Instruktora”, rekao je lider grupe Najda.

Nadovezujući se na onaj muzički deo izdanja, Najda je otkrio i neke od konkretnih planova grupe.

“Planiramo da prvo snimimo album, da on ispadne kako i očekujemo. Nismo bili u situaciji da uradimo više spotova pa će i to biti primarna stvar, a o izdavaču kad završimo snimanje. Naše izdavačke kuće naplaćuju tuđe projekte kao svoje pri tome ne ulažu ništa, što znači teško da će album biti objavljen pod etiketom domaćeg izdavača“.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=edyIj3JRWsI]

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.