PODELI

Svoje aktuelno, prvo zvanično izdanje pod nazivom “Ne gledajte televiziju” novosadski pank rok bend Divlje svinje promovisaće u sredu, 21. marta u Beogradu u svojoj matičnoj izdavačkoj kući Metropolis, dok će u Novom Sadu održati koncert 17. marta u klubu CK 13.

Beogradska promocija održaće se 21. marta u Muzičkoj kući Metropolis (Makedonska 21) od 20.30h. Povod je zvanično objavljivanje prvog albuma koji će biti dostupan na kompakt disku i u digitalnom obliku.

A ove subote, 17. marta, pred novosadskom publikom odsviraće numere sa prvog albuma u CK13, a podrška i gosti će im biti kruševački bend Crveni karton. Cena ulaznice biće 300 dinara.

Divlje svinje su pank rok bend iz Novog Sada, nastao početkom 2016. godine. Čine ga Aleksa Pogrmić (glavni vokal i gitara),Frane Malenica (bubanj), Stevan Mijučić (gitara i bek vokal) i Novelja Korać (bas gitara i bek vokal). Nakon godinu dana predanog rada, 2017. izlaze iz vežbaonice i u novosadskom studiju “Alpha” snimaju svoj album prvenac “Ne gledajte televiziju” i spot za naslovnu numeru. Tekstovi pesama predstavljaju njihov pogled i kritiku na svakodnevne pojave u našem društvu i politici.

Bend počinje i sa nastupima, kojih do sada ima preko 20. Najznačajniji su nastupi na “Palanačkom Dunav Festu” u Bačkoj Palanci, “Kontrafest” u Bečeju, festivalu “Ispitni Rock” u Novom Sadu. Do sada je bend delio binu sa imenima kao što su Goblini, Brkovi, Dža ili Bu, Gužva u 16-ercu…

Foto: promo