PODELI

Prošle godine održan je prvi Defformer fest u Novom Sadu na kojem su učestvovali Flatline (Sarajevo), Magma (Beograd), Heaven Rain (Banja Luka) i domaćini Pero Defformero.

Prošlogodišnji prednovogodišnji provod ostao nam je u lepom sećanju, a ove godine Defformer fest biće održan malo ranije, 21. decembra u klubu The Quarter u Novom Sadu.

Iako ove godine fest neće imati regionalni karakter, Saša Friš za naš portal izjavio je da neke od bendove iz regiona, koje je prvobitno zamislio kao izvođeče na drugom Defformer festu, na žalost nije mogao da “bukira”. Ispostavilo se da već imaju zakazane nastupe u Novom Sadu veoma blizu datuma održavanja Defformer festa.

“Ja sam veoma zadovoljan ovim line up-om. Kao i prošle godine, i ove godine se radi o bendovima naših prijatelja, pa će nam druženje za vreme festa biti uživanje!”– dodao je Friš.

U klubu The Quarter te večeri nastupiće bendovi Pero Defformero, Piknik/Horror Piknik, Gunsale, Grate, Kolaps i Burning Circle.

Mislili su na sve, pa ako se slučajno desi smak sveta i ostanemo bez struje neće izmeštati svirku na nebo već će se početak odložiti petnaestak minuta dok ne prorade agregati. Nema mrdanja iz Quartera. 

“ Moto benda Pero Defformero iskoristio sam za ideju festivala: SAVRŠENI SPOJ – NESPOJIVOG! Pored toga, ne vidim ništa loše da pored OZZFEST-a postoji i DEFFORMER FEST, zar ne?! “ – poručuje Saša, a s obzirom na interesovanje mase i ove godine spojiće se nespojivi i među publikom u Kineskoj četvrti u petak.

Početak je u 21h, a cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na ulazu u klub.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-yzkk2ermYE

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.