PODELI

Ovogodišnji Sarajevo Punk Fest zamišljen je kao dvodnevni događaj, a održaće se u nedelju, 02. i u četvrtak 06. februara u klubu Underground.

Prve večeri nastupiće Straight Opposition, Dozër, Deus Ex Carousel i Regaining The Crown, dok će u četvrak, druge večeri nastupiti Gužva u 16-ercu, S.P.U.K, Blitzkreig i Hofmannov ručak.

Cena ulaznice za prvo veče je 5 KM, dok je će drugo veče ulaznica koštati 10 KM.

Prvi Sarajevo Punk Fest održan je 2012 godine. Sledeće, 2013. festival nije održan, te je drugo izdanje Sarajevo Punk Fest-a planirano za 2014. godinu. Problemi su iskrsli i ovog puta, te su bitnu stavku kao što je prostor održavanja festivala u zadnji momenat rešili i ovogodišnji festival održaće se u klubu Underground.

Pre nekoliko dana ogranizatori su na zvaničnoj facebook stranici Sarajevo Punk Festa napisali: „Vidimo se ljudi, dođite da ispoštujete POSLJEDNJI Sarajevo Punk Festival.“ Iskreno se nadamo da će festival koji je 2012. godine dobio sve pohvale i delovao kao nešto što će postati tradicija u ovom gradu, ipak pronaći način da okupi veliki broj fanova na ovom, ili nekom drugom mestu, i sledeće godine.