PODELI

Neki od naših najpopularnijih youtubera dolaze na najveće okupljanje gejmera u Novom Sadu, International Gaming Festival (IGF). Među njima su Supreme Nexus, Kika, PCAXE, Stuberi, Nexen4Games, Dex Rock, No Sysa, Cone, Marko V, ZiZ0 Gaming, Niki13 Gaming i Sombrero na kiši. Svi prisutni imaće priliku da se fotografišu i razgovaraju sa njima, kao i da učestvuju u zanimljivim igrama koje će oni organizovati.

Jedan od učesnika, Aleksandar Kesegi (Stuberi) na festivalu očekuje dobru zabavu i druženje sa posetiocima.

“Do sada smo obilazili i ostale gaming festivale u okolnim zemljama, a ovo je prvi put da idemo na gaming festival u Srbiji. Uvek je bilo super na festivalima, sjajno smo se proveli i družili sa ostalim youtuberima i sa fanovima. Što se tiče nas kao ekipe, slikaćemo se sa ljudima, družiti, imaćemo jednu našu malu aktivaciju, kao jedan „mini turnir” na kinect igricama za Xbox, neki od nas će čak da igraju te igre sa fanovima”, kaže Kesegi.

Sa njim se slaže i Vojislav Perić, poznatiji kao Supreme Nexus.

“Dugo smo čekali na ovako nesto. Raznovrstan program, mnogo igara, turniri, druženje i tri  dana uživanja u sjajnom gejmerskom sadržaju koji će se sigurno svima dopasti. Prisustvovaću festivalu tokom sva tri dana trajanja, družiti se sa fanovima, slikati i zabavljati, a možda im priredim i po neko iznenađenje, videćemo već”, kaže Perić.

International Gaming Festival se održava u Velikoj dvorani SPENS-a od 8. do 10. jula. Sve posetioce očekuju predavanja, izložbe maketa i figurica, filmske projekcije, direktni prenosi turnira i još mnogo zanimljivih sadržaja. Zainteresovani svoje karte mogu nabaviti u svim Gigs Tixovim objektima, kao i na blagajni SPENS-a. Do 04. jula paket ulaznica za tri dana košta 800 dinara. Nakon toga cena trodnevne karte biće 1.000 dinara. Cena karte za jedan dan do 04. jula iznosi 400 dinara, dok će na sam dan Festivala karta koštati 500 dinara. Za decu mlađu od 12 godina obezbeđen je popust od 50%.