PODELI

Francuska senzacija i jedan od trenutno najpopularniijh svetskih dab-rege bendova Dub Inc u sklopu promocije svog petog studijskog albuma „Paradise” nastupili su 5. maja u Beogradu, u klubu Mikser house.

Kao podrška Dub Inc-a, nastupio je Hornsman Coyote sa bendom Soulcraft, kao i DADA Selectah, koji sun a pravi način zagrejali publiku.

Fenomalni nastup Dub Inc-a oduševio je publiku beogradskog Miksera, a članovi ovog sjajnog benda su svoju energiju definitivno preneli na svoje fanove, te je od 22 časa do 2 ujutru atmosfera postajala sve bolja.

Dub Inc

Od novembra prošle godine Dub Inc obilazi svet promovišući aktuelni album „Paradise”, zahvaljujući kome su se pozicionirali visoko na evropskoj muzičkoj sceni, što je publika brzo prepoznala. Međutim, neverovatna koncertna energija je ipak nešto zbog čega je sastav Dub Inc postao poznat van granica Francuske.

Dub Inc. je drugi put nastupio u Srbiji, nakon koncerta u beogradskom klubu Gun pre dve godine, ali po reakcijama publike, reklo bi se da se sledeći put neće čekati toliko dugo na njihov sledeći nastup.

Jelena Galetin

Dub Inc2