PODELI

Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regionu često iznenađuje, ono što su ovog put napravili, mnogi sigurno nisu očekivali.

“Ovaj muzički spot sadrži nepristojne animirane i opevane situacije te ga zbog svog sadržaja niko ne bi trebao da gleda”, upozoravaju iz benda na samom početku spota.

Momci iz Dubioza Kolektiva sviraju na sceni popularnog talent šoua, a dok publika u transu vrišti, žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i pritiska dugmiće za eliminaciju.
Priznajte, svemu ste se mogli nadati od njih, ali reality program s Dubiozom Kolektiv sigurno niste očekivali.

“Već godinama sanjamo o tome da sudelujemo u nekom takmičarskom talent showu, ali budući da talenta baš i nemamo u izobilju, morali smo da napravimo lažnu emisiju ne bi li na taj način ostvarili ovu svoju želju. Međutim, žiri nam ni tamo nije bio naklonjen… Ili kao što pesma kaže igrali smo dobro, ali zajeb’o nas sudija” , izjavili su momci.

Što se sa bendom dogodilo u ovom okruženju, jesu li prošli dalje, kakav su nastup pripremili, i kako je žiri reagovao možete pogledati u novom spotu za pesmu “Rijaliti” .

„Rijaliti“ je naziv novog singla i spota benda Dubioza Kolektiv, u kome se bend primio teme koja opčinjava narode čitavog regiona. Nakon „Himna generacije“ i „Treba mi zraka“, ovo je treći singl s njihovog novog albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“.
Za video spot pesme „Rijaliti“ zaslužan je Toni Huml, reditelj koji je napravio animiriani spot i za pesmu „Kažu“, koji danas broji više od 28 miliona pregleda.

Verujemo da će video spot „Rijaliti“ ponoviti uspeh pesme „Kažu“, a Dubiozu, osim u reality programu, domaća publika uživo će gledati 30.6. u Beogradu na stadionu Tašmajdan.

Ulaznice su u prodaji na Eventim prodajnim mestima po cenama od 1400 za parter i 1600 dinara za tribine.