PODELI

Dubioza kolektiv pred veliki koncert 5. aprila u Kombank areni obradovala je fanove u Beogradu sa dve besplatne mini svirke – u četvrtak uveče preko 2.500 fanova prepunilo je prostor ispred Letnje pozornice Studentskog grada, dok je u petak oko podneva njih oko hiljadu zakrčilo plato ispred Doma omladine (DOB).

Obe svirke bosanskohercegovački balkan-ska-pank-dab bend je otprašio na akustičnim insturmentima pokazavši da energija ne dolazi samo iz struje, najavivši Beograđanima kakva ih tek ludnica očekuje kad iz sve snage grunu 5. aprila u Areni.

Dubioza je u Studenjaku i “na Zidiću” ispred DOB-a pripremila za raspevane fanove poseban “anplagd” program koji je, pored hitova kao što su “Volio bih”, “Tranzicija”, “Kažu”, “Vratiće se Valter”…, doneo i zanimljive mini obrade/prerade – “Zažmuri” Bajage i Instruktora je dobila izbornu konotaciju, a “Kreni prema meni” Partibrejkersa je postala “Kreni ka areni”.

U Studenjaku je posebno bio fascinantan broj roditelja koji su došli da čuju Dubiozu sa podmlatkom, koji je varirao od klinaca u nižim razredima do beba u kolicima! Jedan dečačić je čak uspeo da se izgubi u gužvi, ali su članovi benda preko razglasa uspeli da mu pronađu roditelje.

Oba dana razgrabljeno je nekoliko stotina plakata za koncert u Areni, koje su članovi bosanskohercegovačkog benda strpljivo potpisivali usred stiske gomile fanova koji su ih opsedali nakon nastupa.

Podsećamo, Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

Ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter “Recesija” – 1.000 dinara.

Grupna karta za parter “Kolektivna dubioza” – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! “Kolektivna dubioza” može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) “Tranzicija” – 1.250 dinara.

Fan pit karta “Walter” – 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu “Making Money” – 4.000 dinara.

Foto: Aleksandar Zec