PODELI

Dušan Popović frontmen, tekstopisac i gitarista punk rock benda Mimo Protokola objavio je spot za svoj samostalni singl, pesmu „Kalifornija“.

Delovi spota su autentični snimci iz Kalifornije, dok su kadrovi izvođenja pesme snimani u medicinskoj školi na Zvezdari.

Kolorit i vizuelizacija samog videa rađeni su sa namerom da dočaraju sladunjavi miris vedrog vremena,  peščane obale i talasa okeana sa mračnijim toplim tonovima koje daju taj ‘nostalgični’ prizvuk.

Za kameru je bila zadužena Milica Božović, dok je spot režirao Dušan Popović. Pesma je snimana u novobeogradskom studiju Nineteen Sound Production pod budnim uhom Nebojše Radovanovića.

Duci Mimo Protokola (Dušan Popović) je frontmen, tekstopisac i gitarista benda Mimo Protokola. Sa bendom je izbacio 2 albuma koji se u celosti mogu naći na njihovom youtube kanalu, dok je treći album trenutno u fazi snimanja. Mimo Protokola su snimili i dva video spota, za pesme ”Odjebi”,  kao i za pesmu ”Urbana devojka”, čija premijera je bila na MTV-ju, a kao uvod u solo karijeru je objavljen spot za pesmu ”Prokleti Grad”.