PODELI

Već poznati festival koji se duzi niz godina održao na beogradskoj rock metal i alternativnoj sceni „Hoću da snimim pesmu“ ovog puta za kraj sezone u klubovima priredjuje veliko iznenadjenje za sve koji prate scenu i domaće bendove.

Pored već najavljenog finala u klubu Gun u petak 6. juna u kome učestvuju prvoplasirani iz 7 polufinala festival je priredio i finale B za drugoplasirane koje će se održati u klubu Danguba u četvrtak 5. juna.

Glavna nagrada je snimanje pesme a tu su mnogobrojne druge nagrade kao što su termini za probe u studiju FULL SOUND, palice za bubnjara i još toga.

Publika na ulaznici glasa za dva benda od kojih prvi dobija dva poena a drugi jedan poen. Ulaznica na kojoj je upisan samo jedan bend biće nevažeća.

U finalu A za prvoplasirane takmiče se: LAGUM, DRUGO LICE, ERROR 404, DEYV, PAZI DIVLJAČ, COOPLUNG i TRN U OKU. U revijalnom delu i kao predgrupa nastupa sjajni beogradski hard&heavy bend ORVEL, a program zatvara takođe kao revijalni učesnik bend RITAM-SEX-I-JA tribute to RHCP. Cena ulaznice je 200 dinara.
U finalu B za drugoplasirane takmiče se: FAT DRAGON, RIF, THE RADIO LIVE TRANSMISSION, EVILLUTION, WHEESPLASH, LUST FOR TRUST i DERRINGER.