PODELI

Dubioza kolektiv će pre velikog koncerta u Kombank areni 5. aprila prirediti u Beogradu dve besplatne promo svirke na otvorenom.

Bosanskohercegovački bend će nastupiti sa malim akustičnim setom u četvrtak 20. marta u 19.00 na Letnjoj pozornici u Studentskom gradu i u petak 21. marta “na Zidiću” ispred Doma omladine Beograda u 13.00h.

Obe besplatne svirke biće prilika za da se fotografišete sa članovima benda, i dobijete potpisan plakat za koncert u Kombank areni 5. aprila.

“Nadamo se da će izlaznost u Areni 5. aprila biti veća nego na nedavno završenim izborima u Srbiji, da ćemo osvojiti povjerenje i glasove publike te da neće biti preveliki postotak bijelih glasačkih listića i falsifikovanih ulaznica”, poručuju momci iz benda.

“Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo”, poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter “Recesija” – 1.000 dinara;

Grupna karta za parter “Kolektivna dubioza” – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno. “Kolektivna dubioza” može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu;

Karta za tribine (Nivo 200) “Tranzicija” – 1.250 dinara;

Fan pit karta “Walter” – 1.500 dinara;

Karta za VIP ložu “Making Money” – 4.000 dinara.