PODELI

Na promociji održanoj u utorak 8. oktobra u Galeriji ,,Božidarac”, u prisustvu novinara, kolega i prijatelja, kultni beogradski sastav Dža ili Bu predstavio je album ,,Kukovo leto” (PGP RTS, 2013).

Pojačani gitaristom Vladanom Vasiljevićem – Vasketom, ali i novim basistom, Vukom Pavlovićem, Dža ili Bu uživo zvuče čvršće nego ikad. Novu energiju su preneli i na šesto studijsko izdanje ,,Kukovo leto” snimljeno u studiju Fabrika u produkciji čuvenog Theodor-a Yanni-a.

Bend je predstavio i novi spot za pesmu ,,Gole istine”, ali i najavio bogatu jesenju koncertnu sezonu u okviru koje će nastupiti u CZK ,,Božidarac” (Radoslava Grujića 3) u petak 11. oktobra u 20 časova, uz podršku sastava Hype! i Zvučni zid . Nakon Božidarca, Dža ili Bu će svirati u Lazarevcu 18. oktobra, Nikšiću 20. oktobra, u Podgorici 21. oktobra, u Užicu 22. oktobra, a 26. oktobra će ih dočekati publika u Velikoj Plani.

Upravo koncertom grupe Dža ili Bu u Božidarcu 11. oktobra biće otvorena nova sezona Vračar Rocks festivala čiji će organizatori, kao i prethodnih godina, nastaviti da oživljavaju muzičku scenu, ali i da podstiču stvaralaštvo kako mladih, tako i afirmisanih bendova najrazličitijih žanrova.

VRAČAR ROCKS – PROGRAM ZA OKTOBAR 2013. GODINE

Petak 11.10.2013.

DŽA ILI BU

ZVUČNI ZID

HYPE!

Petak 18.10.2013.

BEOGRAD

XANAX

AUF WIEDERSEHEN

ŠALTERSKI SLUŽBENIK

Petak 25.10.2013.

KUGA

GRANULOM (BG)

COURTESY OF NONE

GROTESKA

Svi koncerti počinju u 20h.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.