PODELI

Alternativni bend E-Play promovisaće novi album “Sloboda” u novosadskom Pabu Lazino Tele 15. novembra. Koncert će biti ujedno i promocija albuma “Sloboda”, ali i osvrt na celu karijeru gde će svirati pesme iz svih razdoblja.

Beogradski E-play, osnovan 1998. godine, veoma brzo je zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i konačno “Sloboda” (2018, izdavač Long Play).

Nakon spotova “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i Šamarčina”, E-Play je kao četvrti singl sa albuma “Sloboda” odabrao pesmu “Pristanište”, za koju je gitarista Nemanja Velimirović montirao video retrospektivu benda od osnivanja do danas.

“Prošli koncert u Lazinom Teletu je bio održan jednog hladnog zimskog dana gde je svaki deo asfalta bio prekriven ledom i to nije omelo našu publiku. Super je da se opet okupimo i da ponovimo atmosferu od prošlog puta. Radujemo se ponovnom susretu sa Novim Sadom”, Maja Cvetković.