PODELI

Novi, ukupno treći singl Editorsa s nadolazećeg albuma “In Dream” je pesma “Life Is A Fear” čiji videospot je premijerno predstavljen 12. avgusta. Editors se u zagrebačku Tvornicu kulture vraćaju 2. decembra u sklopu velike evropske turneje.

Kao i na prethodna dva singla, “No Harm” i “Marching Orders”, režija spota “Life Is A Fear” prepuštena je u ruke Rahiju Rezvaniju. Pesma će se naći na novom, petom studijskom albumu “In Dream” koji će službeno biti objavljen 2. oktobra.

U svojoj biografiji Editors već imaju tri upisana nastupa u Zagrebu od kojih je u kolektivnoj svesti najsveži onaj rasprodani iz septembra prošle godine. Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey i Elliot Williams dobro su upoznati s binom Velikog pogona kojoj se vraćaju na jednom od najvećih zagrebačkih koncerata za kraj godine.

U Tvornicu bend stiže u sklopu dugačke evropske turneje koja kreće već 9. oktobra nastupom u Belfastu. Serija koncerata sadrži više od 30 nastupa, od Velike Britanije, Francuske, Holandije, Nemačke, Španije do nama bližih Austrije, Slovenije i Mađarske.

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 150 kn, dok će na dan koncerta koštati 170 kn.

Prodajna mesta:

-Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)

– Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

-Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Foto: Matt Spalding