PODELI

Jedan od najpoznatijih rok sastava sa ovih prostora, legendarni Električni orgazam nastupiće ovog četvrtka i petka, 7. i 8. aprila u kruševačkom Basement baru sa početkom od 22 sata.

Naime, samo nekoliko dana nakon što su puštene u prodaju, sve ulaznice za koncert 7. aprila bile su rasprodate, pa je zbog velikog interesovanja publike bend zakazao još jedan koncert u istom prostoru za 8. april.

Ulaznica za drugi koncert, 8. aprila, ima još malo u prodaji i one se mogu kupiti u Basement baru (Majke Jugovića 11) po pretprodajnoj ceni od 1000 RSD, dok će na dan koncerta koštati 1200 RSD, ukoliko se ne rasprodaju ranije. Svi oni koji čuvaju stare ulaznice za koncerte koji je trebalo da budu održani 2020. godine, treba da ih zamene za nove u Basement baru.

Odmah nakon Kruševca Električni orgazam će nastupiti i u Čačku, i to u subotu, 9. aprila, u Srpskom pabu sa početkom od 22 sata.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji i mogu se kupiti u Srpskom pabu (Braće Glišić 4) po pretprodajnoj ceni od 1000, dok su promo ulaznice (prvih 50) po ceni od 800 RSD rasprodate čim je koncert najavljen. Cena ulaznice na dan koncerta biće 1200 RSD, ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju ranije.

Koncertima u Kruševcu i Čačku, Električni orgazam će proslaviti 42 godine postojanja, a za ulaz na koncerte nisu potrebne kovid propusnice.

Foto: WOOD