PODELI

Ekipa Jelen Top 10 vratila se u studio gde će ove nedelje ugostiti članove grupe Električni orgazam, Vladu Džeta i Voju Bešića.

Jedan od povoda gostovanja Električnog orgazma je novi spot za pesmu „Gde god odem“ koji je i novitet na Jelen Top 10 listi.

Ekipa emisije je bend zatekla na kratko u Beogradu između koncerta, a uoči beogradskog koji će održati 20. septembra. U emisiji ćete saznati kakve utiske nose iz tri države u kojima su svirali poslednjih dana.

Vladimir Janković poznatiji kao Vlada Džet, koji je nadavno sa svojim bendom nastupao pred Beograđanima ispred Doma Omladine, pričaće o rok i demo sceni koju najbolje i najduže poznaje. Čuveni radio voditelj i zaštitnik demo scene, poznat kao ljubitelj tvrđeg gitarskog zvuka, daće svoje viđenje aktuelne scene i perspektive mladih muzičara koji žele da se bave ovom vrstom muzike.

Voja Bešić Beške, koga mnogi pamte kao osnivača grupe Bezobrazno zeleno, kompozitor, gitarista i pevač, vratio se u muzičke vode i pesmom „Donde Esta Maria?“, dospeo u vrh svih relevantnih, kao i Jelen Top 10 liste.

I ove nedelje u emisiji će biti predstavljeno deset najboljih aktulenih spotova i nastupa.

Na RTS 1 emisija se emituje u ponoć, 15. septembra, a od srede 18. septembra, možete je gledati u novom terminu. Umesto od 21 sat, kako ste do sada navikli, u novoj programskoj šemi Studija B, gledaćete je istim danom od 22.30h.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.