PODELI
Foto: Kristijan Smok

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, prvi put će nastupiti u klubu Fest 12.juna u 20h u bašti kluba Fest!

Elemental su miljenici beogradske publike, njihovi nastupi su uvek željno iščekivani, a na ovaj u Zemunu publika čeka više od dve godine. Koncert zakazan za mart 2020. godine u Festu bio je rasprodat nekoliko nedelja ranije, ali je zbog pandemije morao da bude odložen, a zatim i otkazan.

Ali ova sjajna grupa nije zaboravila na svoje fanove i tražio se adekvatan datum za ovu svirku – to je 12. jun 2022. godine, i to u bašti kluba Fest!

Elemental je nastao 1998. godine, kada su se okupili kao rap trojka i u toj postavi objavili dva albuma. Nakon toga kreću da nastupaju u sedmočlanoj postavi, netipičnoj za rap formu, zamenjujući semplove odsviranim muzičkim deonicama.

Dve godine nakon objave pandemijskog albuma „Ilica“, zatvorili su krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“.

Veliki naglasak Elemental je uvek stavljao na svirke uživo, dinamične nastupe i direktnu komunikaciju sa svojom publikom. Zato i ovog puta od njih očekujemo dobar i energičan nastup i koncert koji će se dugo pamtiti!

Ulaznice za koncert po ceni od 1400 RSD u pretprodaji su u klubu Fest. Na veče koncerta, ulaznica će koštati 1600 RSD.

VAŽNO: Ulaznice kupljene za prvobitno najavljeni koncert 2020. godine, moraju se zameniti novim ulaznicama.