PODELI

Sjajni mostarski reggae band Zoster priključuje se line-upu dvanaestog INmusic festivala na Balkan Stageu!

Energični Zoster nastao je Mostaru u jesen 2000. godine kao potreba da se progovori o aktuelnim problemima i stanju društva. Članovi Zostera (Mario Knezović/vokal, Atilla Aksoj/gitare,bas,prateći vokal, Gabrijel Prusina/klavijature, Goran Rebac/bubnjevi) smatraju da je upravo reggae muzika idealna za prenošenje poruka tolarancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi, a ponekad i edukacije, za koje smatraju da su preko potrebni u regiji u kojoj je prema njima svake agresivnosti, pa čak i u muzici, previše. Zoster su svoj debitantski album Ojužilo izdali 2005. godine, a usledili su Festival budala 2007., Imači kada 2012. i Srce uzavrelo 2015. godine.

Odlični Zoster priključuju se sjajnom line-upu spektakularnog dvanaestog izdanja INmusic festivala: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru, Danko Jones, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers i mnogim drugima!

INmusic festival #12 održaće se od 19. do 21. juna 2017. godine na zagrebačkom jezeru Jarun uz podršku Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posećenost. Festivalske ulaznice za nezaboravno trodnevno festivalsko iskustvo dostupne su po ceni od 449 kn do 19. maja u više od stotinu poslovnica OTP banke širem Hrvatske gde se može ostvariti i popust od 50kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te putem službenog festivalskog webshopa gde se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25kn. Jednodnevne ulaznice po ceni od 350 kuna za 19. i 21. jun i jednodnevne ulaznice za 20. jun po ceni od 400 kuna u prodaji su od 2. maja te se mogu kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. Sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 250 kn dostupne su takođe putem službenog festivalskog webshopa.