PODELI

Enormna Blajsna je bend osnovan 2012.godine u Beogradu. Ova mlada šestorka je već za svoje tri godine rada ostavila traga za sobom u vidu snimljenog EP-a pod nazivom “Trenutak” i tri singla koji su naišli na odlične kritike kod publike.

Enormna Blajsna pruža jedno od onih iskustava o kojima se priča dugo nakon koncerta, a energija, emocije, gruv, prijateljstvo i, kako to sami zovu, “Blajsna”, koja vlada među njima na bini, je nešto što ih izdvaja iz mora izvođača i autora na našim prostorima.

Pored mnogobrojnih nastupa i osvojenih nagrada bitno je napomenuti da je Blajsna pobednik ovogodišnjeg  muzičkog konkursa “Jedra” pod organizacijom Mascom Records-a i Mikser Festivala. Takođe, nastupili su na ovogodišnjem Mikser Festivalu “Neizdrž” na Open Stage-u zajedno sa mnogim velikanima današnje scene.

Nakon odlične reakcije publike Enormna Blajsna priprema svoj solistički koncert na Kalemegdanu u muzičkom paviljonu, gde će predstaviti svoj dosadašnji rad publici, pre nego što objavi singl propraćen spotom, a koji će bend uvesti u snimanje prvog albuma. Koncert će biti održan 19. juna od 20h, a pridružiće im se i specijalni gosti. Ulaz je besplatan.

“Jako smo uzbuđeni što ćemo imati priliku da zablajsnamo na Kališu, nadamo se da će ljudi osetiti pravu blajsnu i uživati sa nama,” kažu članovi benda.