PODELI

Dugo najavljivani i još duže iščekivani album prvenac “Nova Tempore” kragujevačke petorke Epilog konačno je se nalazi pred željnom publikom u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records. Uz promociju albuma stiže i prvi video rad za pesmu “Nevolja”.Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma “Nova Tempore” značajnu ulogu su imali i Predrag Pavlović (vokal grupe), Ivan Grujić  Gnjurac.

Jedini duet na materijalu, urađen sa legendarnim Borom Đorđevićem (Riblja Čorba) za pesmu “Sneg”, snimljen je u beogradskom studiju “Asfalt”.

Album je dostupan na svim relevantnim digitalnim platformama kao i u fizičkom obliku na kompakt disk formatu.

Prvi video singl “Nevolja” režirao je i snimio basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production.

Epilog je osnovan 2011. godine i danas je jedan od najatraktivnijih “tvrdih” bendova na srpskoj sceni. Uz Uroševića i Pavlovića grupu čine sve sami rokenrol veterani – Darko Spasić (gitara), Ratko Petrović (bas), dok je bubnjeve na albumu odsvirao Vojin Ratković, ali ga je zbog ličnih obaveza na nastupima zamenio Stefan Jevđić pred sam izlazak albuma. Najznačajniji nastup grupa je imala kao gost Smak-a 2015., na čuvenom nastupu na beogradskom Ušću. Uroševićeva dosadašnja autorska karta ili pesme po kojima ćete ga svakako prepoznati puna je velikih hitova: S kim čekaš dan, Možda nebo zna, Gde da pobegnem, Nikad više s tobom, Pronađi me, Krv i led, Minut ćutanja, Duša kad izneveri, Maska (Sam)…