PODELI

Erotic Biljan and His Heretics će 10. juna na Zagrebačkom velesajmu nastupiti ispred jednog od najcenjenijih savremenih rock’n’roll bendova, Queens of the Stone Age.

Koncert grupe Queens of The Stone Age biće ujedno najavni koncert za nadolazeći deveti po redu INmusic festival koji će se održati od 23. do 25. juna na jarunskom Otoku mladosti. Impresivan line up ovogodišnjeg INmusica uključuje hvaljene izvođače kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Wolfmother i mnoge druge.

Erotic Biljan and His Heretics je zagrebački garage bend koji u svojoj biografiji, s dva albuma iza sebe i jednim u pripremi, može da se pohvali da sviranju s velikim brojem svetskih zvezdi od Juliette and the Licks, MC5/DKT, Jim Jones Revue do kultnih Supersuckersa pa stoga i nije neobično da su izabrani kao domaća podrška za ovogodišnje gostovanje stoner velikana Queens of the Stone Age.

Pred sam koncert, Heretici će izdati novi singl kojim će najaviti treći studijski album. Čvrst garažni rock’n’roll i ubedljiv nastup Biljana i njegovih heretika garancija su dobrog zagrevanja za glavni događaj 10. juna na Zagrebačkom velesajmu.

Ulaznice se mogu kupiti u Tisak media centrima u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) i online na službenoj stranici festivala inmusicfestival.com po ceni od 190 kn do 30. aprila, odnosno 210 kn od 01. maja do 10. juna.

 

Foto: Denis Lovrović