PODELI

Nakon više od dvadeset godina Eva Braun vraća se u Zemun! Ove godine ovaj bečejski bend obeležava 25 godina od izdanja „Unplugged“ i tim povodom nastupiće u akustičnoj varijanti i u klubu Fest 28. aprila od 22h.

Eva Braun je bio prvi bend sa prostora bivše Jugoslavije koji je organizovao unplugged koncert i izdao “Unplugged” album.  Taj akustični koncert  objavljen je na kaseti  i osim što predstavlja pionirski poduhvat, “Unplugged” važi za klasik domaćeg popa.
Četvrt veka od tog koncerta koji je održan 16. aprila 1993. u Muzeju kinoteke Bečejci odlučili da obeleže i koncertima u Beogradu. Nakon veoma uspešnog nastupa u SubBeernom centru, Eva Braun posle više od dve decenije, dolazi  i u Zemunski klub Fest!

“Ovo je još jedna sjajna prilika da obeležimo taj jubilej” kaže Goran Vasović i raduje se dolasku u zemunski klub Fest nakon toliko godina: “Poslednji put i jedini put smo tu svirali 1997.godine. Radujem se da se vraćamo na mesto zločina posle više od dve decenije!”

Ulaznice za koncert grupe Eva Braun su u prodaji u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.

Foto: Ana V. Danilović