PODELI

Akcija EXIT festival da za jednu kupljenu ulaznicu dobijate zapravo četiri traje do 15. januara. Samo do tada, svi kupci ulaznica za EXIT, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Leta ljubavi 2017, Sea Dance na plaži Jaz u Crnoj Gori, Sea Star u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Marris u Umagu i Revolution festival u istorijskom selu na obodu Temišvara u Rumuniji.

EXIT ulaznice po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 80 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69 evra.

Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije EXIT Leta ljubavi, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima. U ponudi je i veoma ograničen broj paketa za Sea Star i Sea Dance festivale, po ceni već od 49 evra u koje ulaze noćenja u kampu festivala, kao i ulaznica, a u ponudi je i smeštaj u apartmanima u okviru Sea Star festivalskog kompleksa već od 9.99 evra za noć po osobi. Više informacija potražite na sajtu www.exittrip.org.

EXIT Tim iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga – Stella Maris. Već je poznat deo programa glavne bine koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svetskih bendova The Prodigy, a potvrđeni su i Dubioza kolektiv i Urban&4. Sledeći festival EXIT Leta ljubavi 2017 je rumunski Revolution festival u Temišvaru, koji će biti održan 2. i 3. juna. Odmah nakon EXIT festivala koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz novo, već četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. Jula

Sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima naredne godine proslaviće 50 godina od čuvenog “Leta ljubavi 1967”, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost. Kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promene i čija misija je povezivanje i regionalna saradnja, EXIT na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog veka kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svetu potrebnije više nego ikad.