PODELI

Sve ulaznice za festival Exit po prvoj promotivnoj ceni od 4.990 dinara su rasprodate za samo nekoliko sati od početka puštanja u prodaju, a nova cena iznosi 5.990 dinara.

Paket promotivnih ulaznica po ceni od 4.990 dinara pušten je u prodaju 21. decembra, a ulaznice su rasprodate za svega nekoliko sati. Tako se 5000 najvernijih fanova već u decembru uključilo u EXIT (R)Evoluciju 2013. Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, dok će redovna cena pred festival iznositi 11.990 dinara.

Ulaznice su od danas dostupne u Novom Sadu na prodajnim mestima GigstixaPariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Machiatto (TC Merkator) ili onlajn kupovinom preko Gigstix.com.

Studentima i srednjoškolcima je kao i svake godine obezbeđen poseban popust od 55% u odnosu na redovnu cenu, tako da će svi zainteresovani studenti i učenici moći će da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara. Ulaznice sa učeničkim popustom su i ove godine personalizovane i svaki kupac ima pravo na kupovinu jedne ulaznice.

Ulaznice za studente i srednjoškolce za predstojeći EXIT festival biće dostupne od sutra, ponedeljka 24. decembra, na Gigstix prodajnom mestu u Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12). Studenti i srednjoškolci koji nisu iz Novog Sada popust mogu da ostvare slanjem mejla na tix@gigstix.com. Više informacija o prodaji i preuzimanju ulaznica možete pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.