PODELI

Pred nastupe u beogradskom Gun klubu, Eyesburn je objavio spot za pesmu ,,Dream is over”, koja obeležava početak priprema za novi album koji će ovaj bend objaviti tokom sledeće godine.

,,Ovim spotom, tj. singlom, upoznajemo publiku sa novim članovima i otvaramo novo polavlje u radu. Tekstom pesme motivišemo ljude na pozitivan odnos prema budućnosti bez obzira na poteškoće u sadašnjosti”, kazao je Nemanja Kojić Kojot povodom objavljivanja novog spota kojim Eyesburn najavljuju dva koncerta u petak i subotu, u beogradskom klubu Gun.

​,,Na dva beogradska nastupa ljude očekuju već poznate himne, ali u novim izvedbama. A biće tu i novih stvari! Nastupi će u smislu set liste biti isti i u petak i u subotu, ali mi smo dinamičan bend uživo i nikada ne izvodimo pesme sa DUB elementima u istom aranzmanu, te će u tom smislu biti dosta različiti”, dodao je Kojot.

Grupi Eyesburn će se na sceni klub Gun u petak, 25. decembra, pridružiti beogradski sastav Last Thrill, a u Eyesburn spektakl u subotu, 26. decembra, publiku će uvesti sve popularniji i sve žešći Dot The Eye.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i posredstvom DD Tickets prodajne mreže.

Na dan koncerata, na ulazu u klub, ulaznice će koštati 800 dinara.