PODELI

U ponedeljak 25. marta u Domu omladine Beograda, ekipa dobro nam poznate i drage emisije Fajront Republika uveseliće mnoge koji se to veče nađu u DOB-u svojom, kako su je i sami nazvali, veličanstvenom priredbom.

Specijalni gosti biće Torbica, Čvarkov i Boškić, članovi izuzetno popularne humorističke emisije „Državni posao“. Cena ulaznice za ovo veče puno kvalitetnog humora je 500 din (Eventim).

Fajront Republika je jedinstveni kulturno-umetničko-edukativno-muzičko-satirično-zabavni spektakl. Kombinujući elemente stand ap komedije, talk show programa, kabarea, projekcija priloga na platnu, pa čak i rokenrol koncerta, Fajront Republika predstavlja idealnu zabavu za celu porodicu.

Fajront Republika uživo je legitimni naslednik nekadašnje istoimene tv emisije. Ona je oaza kvalitetnog, zdravog humora i kritičkog pogleda na društvo i svet u kome živimo. Uz stalni bend ”Kesa i Bombone”, uvek nove goste – ugledne javne ličnosti, voditelj i autor Fajront Republike je šarmantni i duhoviti Zoran Kesić.