PODELI

Zbog loma stopala početkom aprila na Coachella festivalu Florence Welch, 23. juna mora pristupiti medicinskom tretmanu i osigurati potpuno zaceljivanje povrede zbog čega je nužno morala odložiti zakazani nastup na INmusic festivalu. Florence i njen menadžment mole za razumevanje te ovim putem potvrđuju nastup Florence + the Machine za iduće izdanje INmusic festivala u 2016. godini.

Florence se putem videoporuke i lično obratila svim fanovima koji su se veselili njenom nastupu na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Obzirom na nastalu promenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, svi vlasnici dnevnih ulaznica za drugi dan festivala mogu svoju ulaznicu zameniti za festivalsku ulaznicu i sva 3 dana uživati u bogatom lineupu festivala ili ostvariti povrat novca. Mole se vlasnici jednodnevnih ulaznica za 23. jun 2015. da se sa svojim upitima za zamenu ili povrat obrate na e-mail adresu: tickets@inmusicfestival.com.

Za kupce trodnevnih festivalskih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu, radovali i nastupu Florence + The Machine biće omogućena kupovina najpovoljnijih ulaznica za INmusic festival 2016. godine kroz znatno povećan kontingent tzv. ulaznica za ranoranioce (early bird). Ulaznicu za ranoranioce moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresovane da čuvaju svoje ovogodišnje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje trodnevne ulaznice moći ostvariti kupovinu early bird ulazince za INmusic festival 2016.

INmusic festival intenzivno radi na dogovaranju izvodača koji će nastupiti u utorak 23. juna. Novo svetsko muzičko ime koje će se naći na već bogatom spisku 10. INmusic festivala biće objavljeno uskoro.