PODELI

U subotu, 14. decembra, od 21h u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu biće održan mini festival pod nazivom “Rock N’ Roll Rebel”.

Na festivalu će nastupiti bendovi Forever Storm, Cepeni Ćunci i Revolution.

Forever Storm je jedan od najboljih domaćih heavy metal bendova, poznat po učešću u emisiji „Rat bendova“ na OBN televiziji. Nastali su u Kragujevcu 2006. godine i biće im ovo prvo gostovanje u Nišu. Tokom sedmogodišnje karijere bend je osvojio brojne nagrade, svirao na najvećem svetskom metal festivalu “kultnom Wackenu”, a njihov debi album “Soul Revolution” iz 2009. godine je proglašen za najbolji album te godine po mišljenju slušalaca radija Beograd 202 i čitalaca portala “Serbian Metal”. Bend je trebalo da nastupi u gradu na Nišavi početkom novembra, ali je nastup odložen zbog bolesti bubnjara.

Cepeni Ćunci su punk-rock atrakcija iz Ladovice. Na sceni su od 1991. godine. Iza sebe imaju dva albuma i uveliko rade na trećem. Bend je dobro poznat niškoj publici, obzirom da je nebrojeno puta svirao u ovom gradu. Zaštitni znak Ćunaka su verni fanovi, koji horski pevaju sve pesme ovog kultnog benda.

Revolution je beskompromisni rock ‘n’ roll bend iz Niša poznat po brojnim nastupima na moto skupovima širom Balkana zbog čega su jako cenjeni među bajkerima. Brojne fanove širom zemlje Revolution će obradovati svojim debi albumom pod nazivom ”Motherfucker” koji bi trebalo da bude objavljen ovih dana za zapadno tržište posredstvom italijanskog izdavača MDivision Group Records.

Ulaznice za ovaj mini fest će po ceni od 250 dinara moći da se kupe u CD Sound Music Shop radnji (na samom kraju novog podzemnog prolaza) & Music House radnji (Generala Milojka Lešjanina 12, kod Simfonijskog orkestra) od 09. decembra dok će na ulazu koštati 300 dinara.