PODELI

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, legendarni Električni orgazam dolazi u Niš da održi veliki, dugoočekivani celovečernji koncert. Koncert će biti održan u subotu, 10. septembra u Banovini, jednom od najlepših koncertnih prostora u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

Legendarni bend će u Nišu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a niški koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata Orgazma ovog leta, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka.

“Braćo i sestre, drago nam je što ćemo konačno održati veliki koncert u Nišu i što posle tri decenije ponovo nastupamo u Banovini. Sećam se da smo u tom prostoru 80-ih i 90-ih godina održali neke legendarne koncerte jako važne za bend, tako da jedva čekamo da se vratimo u Banovinu. Celo leto smo svirali na najvećim festivalima u regionu, i bend je u odličnoj formi. Dođite da zajedno proslavimo 42 godine “Orgazma”, jer će ovo biti jedan od retkih samostalnih nastupa benda ovog leta! Vidimo se 10. septembra!”, poručuje Srđan Gojković Gile pred koncert u Banovini.

S obzirom na to da se ove godine navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma “Lišće prekriva Lisabon”, bend će publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo, ali sa repertoara neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere “Orgazma”.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1300 rsd mogu se kupiti u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9), knjižarama Vulkan (Forum, Delta, Roda), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn.

 

Cena ulaznice na dan koncerta biće 1500 rsd.

Ulaznice kupljene za koncert koji je 2020. godine trebalo da bude održan u Feedbacku, ali je odložen zbog pandemije, važiće za ovaj koncert bez prepravke.