PODELI

Šabački pankeri, Goblini nastupiće u Nišu večeras, 14.jula. Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 22 sata. Od 21 sat, koncert će otvoriti kultni ladovički pankeri, Cepeni Ćunci, koji su na sceni punih 26 godina i koji su poznati po pesmama  “Dečko koji ne obećva”, “Bugarska politika”, “Šabane, Šabane” i dr.

Goblini ove godine slave 25 godina postojanja i 20 godina od izlaska kultnog albuma “U magnovenju” i ovaj dvostruki jubilej nije mogao da prođe bez koncerta u Nišu, gradu u kome su Goblini uvek dragi gosti.
Uvek je lepo vratiti se u Niš, u grad u kojem smo odsvirali sjajne koncerte i proveli se fenomenalno sa izuzetno dragom i izuzetno energičnom publikom.Postoji razlog za ovaj koncert, a to je 20 godina od izlaska albuma “U magnovenju”, kao i 25 godina od početka rada grupe Goblini. Znači, vidimo se 14. jula u Banovini u Nišu! Ima nas!, poručuje Golub.

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage shopu (Davidova 9), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnicama Nemir (ObilićevVenac 35) i Ministarstvo (VojvodeVuka 12). Na ulazu će koštati 700 dinara.

Foto: Ivana Jovanović