PODELI

Nakon spotova za pesme “Deca iz komšiluka”, gde se članovi benda ne pojavljuju, i spota za pesmu “Evropo”, Goblini su ekranizovali još jednu novu numeru.

“Idemo” je treći video singl sa aktuelnog albuma “Roba s greškom“ koji su objavili pre nekoliko meseci, a koji će 8. marta promovisati u Hali sportova na Novom Beogradu.

Režiju i montažu spota potpisuje Djolodjolo. Direktor fotografije je Luka Milićević, autor animacije je Noyz, a ilustracija Linnch.

“Kao što smo rekli jesenas na predstavljanju albuma, ‘Idemo’ je na prvi pogled jedna od najagresivnijih pesama Goblina, ali je u osnovi to pesma protiv agresije i nasilja. Drago mi je što je ekipa koja je radila ovaj spot uspela da u toj pesmi otkrije tu univerzalnu poruku i da u ovom slučaju ispriča jednu vrlo upozoravajuću priču o rastućem maloletničkom nasilju, koje postaje sve ozbiljniji problem sa kojim celo društvo mora da se pozabavi. Istovremeno, sam naziv pesme ‘sugeriše’ na to da nam se približio 8.mart i veliki promotivni koncert u Beogradu i predstavlja poziv svim našim vernim fanovima: Idemo, vidimo se vrlo brzo u Hali sportova. Ima nas!”, rekao je frontmen Goblina Branko Golubović Golub.

Ulaznice za koncertu u Hali sportova se kupuju preko mreže Eventim, Ticketline i Gigstix, a CD “Roba s greškom” i ulaznice u Beogradu u radnjama Jugotonu (Nušićeva 27) i Dallas Music Shop u knjižari Vulkan (Sremska 2), u Novom Sadu u Mungosu (Zmaj Jovina 2), kao i svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.

Po ceni od 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert dobija se i CD. Ukoliko se kupuju odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Foto: Marko Ristić