PODELI

Tradicionalno, decembar na radiju B92 rezervisan je za najveće hitove. Do 31. decembra trajalo je glasanje za najveće hitove 2012. godine, domaće i strane, a slušaoci radija i posetioci sajta konačno su odabrali svoje favorite.

Godišnja lista singlova radija B92 biće emitovana u subotu, 5. januara od 12 do 17h kada će slušaoci imati prvu priliku da čuju kako su glasali tokom prethodnog meseca. Glasanje je bilo moguće na sajtu B92 ali i na zvaničnoj Facebook stranici radija.

Osim 50 najvećih hitova godine, tokom liste biće emitovane i liste najprodavanijih hitova na planeti, najgledanijih spotova na sajtu YouTube, najslušanijih pesama u digitalnim medijima ali i listu pesama koje su korisnici mreže Facebook „šerovali“ na svojim profilima.

Odbrojavanje počinje tačno u podne.

Što se domaće liste tiče, slušaoci radija B92 izabrali su 25 omiljenih hitova iz prethodne godine, a godišnja „Pop mašinu“ emitovana je u sredu, 2. januara. Top 10 pesama domaće produkcije izgleda ovako:

1. NIČIM IZAZVAN – O tebi

2. GORIBOR – Burle

3. STRAY DOGG – Smile

4. MARČELO & FILTERI – Sunce

5. SVI NA POD – Do kraja sveta

6. HORNSMAN COYOTE & JAH MASON – Belly of the Beast

7. KANDA KODŽA I NEBOJŠA – Tajne letenja

8. LADY JELENA – Slatka mala

9. DŽA ILI BU – V.I.P.

10. PLEJBOJ – Nemam vremena

Godišnju listu domaćih singlova možete preslušati i na B92 FM sajtu. Listu albuma „25 na 33“ možete čuti u nedelju, 6. januara od 17h kada će biti predstavljena selekcija najboljih ploča izdatih 2012. godine.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4Tz4Yky9MRA&feature=player_embedded

Izvor: b92.net

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.