PODELI

Gogol Bordello, jedan od najimpresivnijih live bendova današnjice, vraćaju se u Zagreb  u Tvornicu kulture 1. decembra u sklopu Seekers And Finders turneje. Kao specijalni gosti nastupiće njujorška senzacija Lucky Chops koju je publika već imala prilike slušati uživo.Kombinujući elemente panka i gypsyja s humorom i efektnim, haotičnim i energičnim scenskim nastupima Gogol Bordello priča priču o imigrantima i dijaspori. Vođa benda Eugene Hütz, bežeći od katastrofe u Černobilu, postao je očaran mističnim tonovima gypsy muzike koja ne pripada mainstreamu, ali s kojom je povezan porodičnim korenima. Tri godine nakon što su rasprodali Tvornicu kulture vraćaju se na krilima novog albuma “Seekers And Finders” koji će biti objavljen ove godine.

Kao specijalni gosti Gogola nastupiće njujorška brassy funk petorka Lucky Chops. You Tube senzacija već je jednom rasprodala zagrebački Boogaloo, a do kraja godine čeka ih još više od 60 nastupa po celom svetu. Jedan od njih dogodiće se i u Tvornici kulture uz Gogol Bordello.

Ulaznice

Early bird ulaznice po ceni od 140 kn u prodaju kreću u ponedeljak, 17. jula i ta cena će se zadržati do 31. septembra. Od 1. oktobra do 30. novembra za koštaće 160 kn, a na dan koncerta 180 kn.

Službena prodajna mesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Eventim prodajna mesta i www.eventim.hr

Foto: Promo