PODELI

Nakon apsolutno nezaboravne večeri koje su zajedno sa Malady Laneom i Achromatic Atticom već jednom priredili, na Good Vibrations se vraća Jeremy’s Alive, odlični Pearl Jam tribute bend sastavljen od članova priznatih zagrebačkih rock bendova Replice i Lotusa.

Momci su dodali dosta novosti u svoj repertoar od prošle svirke u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, pa eto prilike da ih čujete opet u sredu, 28. maja, na istom mestu. Pre Jeremy’s Alive nastupiće dva izvrsna autorska benda Two Faces of Gala i And The Kid.

Two Faces of Gala je alternative rock četvorka s dva EP-a iza sebe i nedavno izdanim spotom za pesmu „When“, dok je And The Kid sve popularniji alternative rock bend koji je nedavno službeno promovisao hvaljeni album prvenac „Factories“. Nakon bendova tu je do kraja večeri DJ Kneža sa samo najboljim alt rock/grunge hitovima.

Upad je 20kn, a ako nam se javite najkasnije do utorka, 27. maja (do 18h) dobićete besplatan ulaz. Dvoje najbržih koji nam pošalju svoje ime i prezime na mail office@remixpress.com uštedeće 20 kn. Srećno!