PODELI

Savamalsko kulturno leto se zahuktalo, a u četvrtak, 25. juna, na Miksalištu (Mostarska 5, Savamala), koncert će održati Goran Bare i Majke sa početkom u 21h. ​

Goran Bare nastupiće u novoj postavi – okupio je ponovno svoje stare Majke i doveo nova osveženja u bend. Baretove Majke su: Alen Tibljaš, Kruno Domačinović, Davor Rodik, Dan Divjak i Berislav Vrabec. Sa novom/starom postavom Bare dolazi na Miksalište 25. juna, kada će zajedno sa Beograđanima napraviti celovečernji presek karijere duge 30 godina.

Goran Bare je sa Majkama nedavno u Zadru predstavio novi singl ,,To nije igra”, koji će i posetioci Miksališta biti u prilici premijerno da čuju uživo, pre zvaničnog objavljivanja.

Uz pesme sa domaćoj publici omiljenog albuma ,,Teške boje”, koji je u više navrata proglašen najboljim regionalnim rok izdanjem u poslednjih nekoliko godina, uz novi singl i pređašnja Baretova antologijska ostvarenja, očekuje vas jedinstveno koncertno iskustvo.

Ulaznice su dostupne na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Cena ulaznica iznosi 1.000 dinara.