PODELI

U Srbiji su na pauzi, ali ih to ne sprečava da osvoje Veliku Britaniju.

Borski bend Goribor boravi u Londonu gde će sutra imati nastup u okviru Future Rock festa.

“Krivac” za gostovanje Goribora na ostrvu je agencija “Blue pilot” čije je sedište u Londonu, a osnovana je od strane ljudi koji potiču sa naših prostora i bave se promovisanjem neafirmisanih bendova na tržištu UK i Evrope uopšte.

Goribor svakako nije neafirmisan bend, ali je želja ove agencije da u Velikoj Britaniji promoviše kvalitetne bendove sa naših prostora. “Blue pilot” i britanska koncertna agencija “Feedme music” predstaviće srpski bend Goribor na Future rock festu u Londonu.

Kako saznajemo od ekipe iz “Blue pilot” agencije, njihova želja je da promovišu kvalitetne bendove sa naših prostora koji nemaju dovoljno pažnju stranih medija.

Sutra, 09. novembra, u jednom od poznatih londonskih klubova “Club 100” na Future rock festu, headliner večeri biće Goribor koji je svakako svojom fenomenalnom muzikom zaslužio promociju van Srbije i regiona.

Organizatori su nam otkrili da su pažljivo birali datum i mesto održavanja i u petak će upravo ovaj fest biti jedan od najjačih događaja te večeri u Londonu.

Uz Goribor nastupaju još i The Simon Sampson rock and roll band, Texsas radio+The Temperance movement, kao i The mysterious blues experience

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.