PODELI

Niški bend Gospodin Pinokio gostuje u Novom Sadu 23. februara u Pivnici kod Crnog bika.

Ovom prilikom promovisaće svoje nove pesme sa nedavno objavljenog EP izdanja „Svet oko nas” (Time Machine Music, 2012) koji možete preuzeti besplatno sa ovog linka.

Publika će imati priliku da čuje i pesme koje su nastale, kako sami kažu,  pre njihove desetogodišnje hibernacije koje su ponovo objavili za hrvatsku etiketu „Slušaj najglasnije” na kompilaciji „Buđenje” (2011).

„Radujemo se dolasku u Novi Sad. Spremili smo i nekoliko novih pesama koje ćemo premijerno odsvirati ovom prilikom”, izjavio je Igor Bogdanović, frontmen benda.

Nakon nastupa pred domaćom publikom u niškom klubu „Feedback” rešili su da obiđu još nekoliko gradova te će osim u Novom Sadu uskoro svirati i u Kragujevcu i Zaječaru. Beograđani će moći da ih čuju na proleće.

Dozu punokrvnog rocka koju će prirediti momci iz benda Gospodin Pinokio nikako ne smete propustiti.

Gospodin Pinokio svira u sastavu: Igor Bogdanović (vokal), Nenad Jovanović (gitara), Danijel Stojanović (gitara), Bojan Ristić (bass) i Vladan Božilović (bubnjevi).

Ove večeri desiće se spoj iskustva i mladosti te će kao predgrupa priliku da zasvira sa niškim veteranima imati mladi, novosadski bend Circle’s Edge.

Početak je u 22h, a ulaz će se plaćati 200 dinara.

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.