PODELI

U Novom Sadu 24. novembra u klubu “The Quarter” koncert će održati bend 1000MODS uz podršku bendova Casillas i Deathonation.

1000MODS su sve popularniji Psychedelic Stoner Rock bend iz Grčke.

Od 2006. godine, kada su nastali, gotovo bez zaustavljanja kreću se uzlaznom putanjom i osvajaju gomile fanova širom sveta.

Bend je već sada dobio titulu unikatne live atrakcije, a štampa njihove koncerte opisuje kao svojevrstan muzički vremeplov koji vas svakog trena šalje u druge vremenske dimenzije, ispunjene sirovom energijom oštrog gitarskog zvuka.

Do sada su odsvirali preko 150 koncerata i delili binu sa mnoštvom odličnih bendova kao: Graveyard, Karma To Burn, Brant Bjork i pregršt drugih imena. Trenutno su na svojoj dvomesečnoj turneji po Evropi gde promovišu najnoviji album “Vultures”.

U Novi Sad dolaze po preporuci svojih prijatelja i zemljaka, a našoj publici dobro poznatih Planet Of Zeus da kako kažu “osete pravi Rock/Heavy šmek”.

Domaća podrška ovom unikatnom bendu biće vrlo zapažen Noise Rock bend iz Novog sada Casillas i jedan od najmlađih Thrash Metal bendova na sceni  Deathonation, takođe iz Novog Sada.

Ulaznice će biti u prodaji samo na vratima kluba na dan koncerta po ceni od 400 dinara. Početak je u 20h.

Koncert organizuju Klasik Rok i Serbian Hellbangers.