PODELI

Mitovi mračnih šuma, ukletih dvoraca, veštica, palih kraljeva i zaboravljenih heroja – sve je to deo priče koja se isprepliće u novom albumu grupe Manntra. Snažan i moćan, ”Monster Mind Consuming” je Manntrin drugi album za inostrano tržište.

„Ceo album je izlet kroz mračne delove Slovenske baštine. Kao kad se neko prošeta kroz istoriju njenog srednjeg veka, Monster Mind Consuming je izlet u svačiji um. To je priča o sukobu između vlastite autodestrukcije i kreacije. Ovo je album teškog zvuka i pitkih melodija.“ – rekao je Marko Matijević Sekul

„Ori ori“ je bio prvi singl kojim je bend najavio novi album. Nakon njega, izašla je pesma “Voices of the sea“. Usledio je ” Slave“ koji kombinuje nekoliko muzičkih elemenata. Šetnju kroz novi album, nastavio je singl

„Barren King“ koji peva o izgubljenom kralju koji luta morima u potrazi za novim kopnom gde će se moći ponovo skrasiti. Definitivno najimpaktnija pesma sa albuma je “Heathens“ koju je bend predstavio pre dve nedelje.

Sama najava novog albuma izazvala je velik interes pa je “Monster Mind Consuming” oborio sve rekorde u streamingu i preorderu.

„Jako me raduje što je album napokon ugledao svetlost dana.  Kad razmislim koliko je bilo neizvesnosti tokom snimanja i razno raznih restrikcija, no na kraju je osećaj neopisiv“. – zaključio je Marko.